Farklı reçetelerle ‘can’ bulan lezzetler

Can Kebap Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Temel, Türk Mutfağında ayrı bir yere sahip olan Güneydoğu mutfağının seçkin lezzetlerini, özel reçeteleriyle hazırladıklarını söylüyor.

Farklı reçetelerle ‘can’ bulan lezzetler
Selami Türkoğlu / Gıdavitrini
Türk Mutfağının en önemli unsurlarından Güneydoğu mutfağının başarılı temsilcisi olan Can Kebap’ın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Temel, Gıda Vitrini’ne konuştu.
Can Kebap’ın, babası Behzat Usta tarafından 1976 yılında İstanbul’un güzide semtlerinden olan Bahçelievler’de kurulduğunu ifade eden Temel, “1981 yılında Anadolu yakasına geçiş yapan Behzat Usta, Ümraniye Can Kebap olarak faaliyetlerine devam etti. 1997 yılında kaybettiğimiz Behzat Usta’nın ilkelerinden ve kalite anlayışından ödün vermeden, otuz yılı aşkın zamandır hizmet veren firmamız, değişen Türkiye ile beraber modern, çağdaş ve kendinden emin adımlarla yol almaktadır.” şeklinde konuştu.



FARKLI LEZZETLERE FARKLI REÇETE UYGULUYOR
Bugün geldikleri noktayı değerlendiren Temel, kurumsal yapılanmalarını, ürün ve hizmet çeşitlerini ise şu cümlelerle anlattı: “2000’li yıllar ile birlikte Can Kebap’ta bazı değişimler oldu. Kurumsal bir yapı içerisinde, Türk Gıda Kodeksi’ne uygun, Avrupa Birliği normlarında bütün hijyen ve sanitasyon kuralları dahilinde iki yüz kişilik restoranı, ekspres servisi, merkez mutfağı ve şirket yönetim merkezi ile müşterilerimize daha iyi hizmet vermekteyiz. Sektörel çalışmalarımıza davet organizasyon şirketimizi de dâhil etmiş bulunmaktayız. Türk ve Güneydoğu mutfağının seçkin lezzetlerini özel reçetelerimizle tamamlayıp, güler yüzlü ve deneyimli personelimizle hizmetlerimize devam etmeyi planlıyoruz.”

İleriye yönelik hedefleri hakkında da açıklamalarda bulunan Temel, “Şirketimiz 2009 yılında yaşanan; dünyanın ve Türkiye’nin hayli etkilendiği ekonomik ve mali krize rağmen ekspres servis satış mağazası açmayı başarmıştır. Önümüzdeki yıllarda ise farklı başarı planları yapmaktayız.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52