Gıdavitrini - Zengin mönüsü ile Pideci damak tadına düşkünlerin lezzet üssüne dönüşmüş durumda. Klasik pidelerin yanı sıra diyet ve vejetaryan pideler de sunan Pideci, üretimde kullandığı malzemeler ve en ince ayrıntısına göre dizayn edilmiş reçeteleri ile pidenin kebap kültüründen ayrışıp daha taze bir tada uyum sağlamasını hizmet ediyor. Pideci’de pidenin hazırlanmasında kullanılan ununun kalitesi, hamurun homojenliği, pişirme teknikleri ve ne ile pişirildiği en önemli noktalar. Bir de her pide çeşidi için ayrı ayrı pişirme süreleri, kullanılan malzemenin cinsi, tazeliği ve kalitesi.
14 yıl önce Gülben Şınık tarafından isimleri özenle belirlenen “Hünkar”, “Hürrem”, “Cariye”, “A’la Turka” ve “Safinaz” adlı pide çeşitleri ise günümüzde çok yoğun ilgi görüyor. Şınık özellikle Hürrem ve Hünkar adlı pidelerin de şipariş yoğunluğu yaşandığına dikkat çekiyor.
Pideci; mönüsünde diyet yapanlar için sebzeli pideler ve vejetaryanlar için hazırladığı ürün çeşitliliği ile fark yaratıyor.
Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, Gdo, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Hijyen, Mehmet Mehdi Eker, Pide, Gülben Şınık, Hürrem, Hünkar, Cariye, Pideci
Damak tutkunlarının yeni favorisi Hürrem
Pide denince akla gelen marka olan Pideci’nin mönüsünde yer alan Hünkar, Hürrem, Cariye, A’la Turka ve Safinaz pideleri yoğun ilgi görüyor.

YORUM EKLE
1
Sağlıklı gıda pazarının yeni yıldızı
2
Azı karar ortası yarar çoğu zarar
3
Kervan’dan ‘helal’ ihracat!
4
Keskinoğlu’nun ihracat gururu
5
KİM Market’ten 35 yeni mağaza
6
Kimyasal gübre organik tarımı bitiriyor
7
Koroplast’la hayat kolaylaşıyor
8
Ürküten kredi kartı uyarısı!
9
Limonlar dalında kaldı!
10
Mado lezzeti Hicaz’a uzandı
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:49

GÜNEŞ
08:21

ÖĞLE
13:10

İKİNDİ
15:29

AKŞAM
17:49

YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER