Sindirim için bal tüketin
Ramazan ayında yaşanan önemli sağlık sorunlarından sindirim zorluğu için bal tüketilmesi öneriliyor.
Erzurum Erbal Arıcılık Organik Tarımsal Ürünler Üretim Genel Müdür'ü Turgut Mollaoğlu konuyla ilgili, 'Ramazan ayında bal tüketimi sağlık açısından önemli bir yere sahip. Ramazan'da en çok şikayet edilen konulardan biri, yemek yeme saatlerimiz değiştiği için yaşadığımız sindirim problemleridir. Bal, sindirimi kolaylaştıran bir besindir. Bu nedenle Ramazan ayında tok kalmamızı ve susuzluğumuzun giderilmesine yardımcı olur. Genel olarak Ramazan'da tatlı tüketmeyi severiz. Bal, doğal tatlandırıcı özelliğiyle bu ihtiyacımızı sağlıklı bir şekilde karşılamamızı sağlıyor." diye konuştu.
YORUM EKLE
1
Et tüketiminin incelikleri
2
Tavuk etine ikinci zam şoku!
3
İftarda ve sahurda az tuz ve bol su tüketin
4
Kayısı ve fındık üreticiyi üzecek!
5
Sağlıksız beslenme kolon kanseri yapabilir
6
Katkılı ekmek için son süreyi açıkladı
7
Pirinç ve bulgurun alternatifi olabilir mi?
8
Macunda Osmanlı geleneğini uyguluyorlar
9
Yeni mahsul biber salçası görücüye çıktı
10
Sahurda kuru bezelye tok tutuyor
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:25
GÜNEŞ
07:55
ÖĞLE
12:56
İKİNDİ
15:24
AKŞAM
17:46
YATSI
19:11