Ramazan'da zeytinyağlı yemekler tüketin

Sıcaklarla birleşen Ramazan ayında mideyi yormamak için sofralarda zeytinyağlı yiyeceklere ağırlık verilmesi tavsiye ediliyor.

Ramazan'da zeytinyağlı yemekler tüketin
Saatlerce aç kalınan Ramazan ayında yediklerimiz ve bunların sağlığımıza olan etkileri bizler için önem oluşturuyor. Özellikle yemeklerimizde kullandığımız yağlar da sağlığımızı büyük ölçüde etkiliyor. Kristal Yağları Genel Müdürü Christopher Dologh oruç tutanlar için zeytinyağı tüketiminin önemini vurguladı.

Kültürümüzde önemli yere sahip olan zeytinyağı kullanımının bir alışkanlığın ötesinde sağlık için önemini ifade eden Christopher Dologh, yaptığı açıklamada “Sıcaklarla birleşen Ramazan ayında mideyi yormamak için sofralarımızda zeytinyağlı yiyeceklere ağırlık verilmeli. Oleik asit yönünden zengin olan zeytinyağının sindirim sistemimize olumlu etkisi vardır. Özellikle aç kalınan sürenin uzun olduğu Ramazan ayında yemeklerde zeytinyağını kullanarak sindirim sistemimize yardımcı olmalıyız.” dedi.

Türkiye’nin en eski ve köklü zeytinyağı markası olan Kristal Yağları 75 yıldır sektöre öncülük ediyor. İnsan sağlığını önemseyen Kristal Yağları, kaliteli ürünleri tüketicilere sunmayı bir aile geleneği olarak kendine ilke edinmiştir. Kristal Yağları, üretim kalitesinden taviz vermediği için, yılın on iki ayı aynı tat ve nefasetteki ürünleri tüketiciler tarafından yıllardır güvenle tercih edilmektedir. Kristal zeytinyağları Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi’nin kalite kontrol programına dahil olup, kaliteli ürünleri sunan firmaların bu programa dahil olmasına öncülük etmektedir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52