Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürlüğü, dün gerçekleştirilen ''Okul Sütü Programı İhalesi''nin onaylanmadığını bildirdi.
Kurumdan yapılan açıklamada şu ifadeler yer alıyor:
“Bakanlığımız, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığınca ortaklaşa hazırlanan ve 2012 yılı içinde yürütülmek üzere, 2012/2957 sayılı “Okul Sütü Programı Uygulama Esasları Hakkında Bakanlar Kurulu Karar”ına istinaden uygulanacak olan program kapsamında dağıtılacak sütün alım ihalesi 12 Nisan 2012 Perşembe günü saat 10:00’da gerçekleştirilmiştir.
“7 kısım halinde gerçekleştirilen ihalede kısımların tamamı için teklif bulunmadığından, onay makamınca programın bir bütün olduğu ve süt dağıtımının aynı anda tüm okullara ulaştırılması gerektiği gerekçesiyle ihale onaylanmamıştır.
Kamuoyuna duyurulur.
Yeni ihale ve şartlarıyla ilgili gelişmelerin sitemizden duyrulmasına devam edilecektir.”
Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker
Öğrenciye süt ihalesi iptal!
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürlüğü, dün gerçekleştirilen 'Okul Sütü Programı İhalesi'nin onaylanmadığını açıkladı.

YORUM EKLE
1
Gıda hilesinde ikinci ilan dalgası!
2
Yeni süt ihalesi ne zaman?
3
Terör sebzeye sıçradı! Kasıt mı yanlışlık...
4
Teşhir devam edecek mesajı
5
Bakan’dan gıda gönüllülerine ağır suçlama!
6
Bu icatlara şapka çıkartılır!
7
Tüketicilere ucuz bal uyarısı
8
Çin çayı tehlike saçıyor!
9
Teknoloji gıdada belirleyici faktördür
10
Emsan’dan iki yeni mağaza
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:49

GÜNEŞ
08:21

ÖĞLE
13:10

İKİNDİ
15:29

AKŞAM
17:49

YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER