Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü, açıkta getirilen, fenni usullere göre kapatılmamış etlerin Kurban Bayramı'nda yurda sokulmasına izin verilmeyeceğini bildirdi.
Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, yurt dışından gelen kişilerin açıkta, işlenmemiş durumdaki etleri gümrükten geçirmelerinin mümkün olmayacağı belirtildi.
Yolcuların yurt dışında 3 gün kalmak şartıyla fenni usullere göre kapatılmış, vakumlu ambalajlarda en fazla 5 kilograma kadar et, pastırma, sucuk veya kavurma getirebileceği kaydedilen açıklamada, "Kurban Bayramı nedeniyle farklı uygulama yapılmayacak olup, açıkta getirilen, fenni usullere göre kapatılmamış etlere, kesinlikle müsaade edilmeyecektir" ifadelerine yer verildi.
Gümrükten "kurban eti" uyarısı
Mevzuat gereği açıkta getirilen, fenni usullere göre kapatılmamış etlerin Kurban Bayramı'nda yurda sokulmasına izin verilmeyecek.
YORUM EKLE
1
"Elma diyarı" nar üretiminde de iddialı
2
"Yok yılı"nda kaliteli ürün sevinci
3
Bakanlık 'iç yağı'na rastlamamış
4
Gıda mühendislerinden Ankara çıkarması
5
Barilla’dan enfes bir lezzet daha!
6
Efsane Bonibon Milka çikolatasıyla buluştu
7
Pasta alana filtre kahve hediye
8
Masum kaçamak seçenekleri Dardenia’da!
9
Sunar'ın tesisini Bakan Çağlayan açtı
10
Artık ruhunu da besle!
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:23
GÜNEŞ
07:53
ÖĞLE
12:55
İKİNDİ
15:25
AKŞAM
17:48
YATSI
19:12