A Haber'de yayınlanan Deşifre programında, enjeksiyon makineleriyle kırmızı ete, sıvı enjekte edildiğini ortaya çıkaran görüntüler yayınlandı.
VİDEO İÇİN TIKLAYIN
Veteriner Hekim Can Demir, Kasaplar Odası Başkanı Bilgin Şahin, Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Fazlı Yalçındağ, Ulusal Kırmızı Et Konseyi Başkanı Ahmet Yücesan ve Tarım Bakanlığı Gıda Kontrol Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kavak'ın konuk olduğu programda, kırmızı etin suyla nasıl şişirildiği gözler önüne serildi.
Ete işte böyle su katılıyor
Tüketici sağlığını hiçe sayan gıda hilekarları suç üstü yakalandı. Ete su katma işlemi ilk kez görüntülendi...
YORUM EKLE
1
Obezite açlıktan çok ölüme yol açıyor
2
Yemekte 'Tat Pratik' kolaylığı
3
Elita Gıda istihdamın lideri
4
Geleneksel Türk köftesinin farklı sunumu
5
Güllüoğlu'ndan yeni yıl lezzetleri
6
Dünya’nın en iyileri İnoksan’a güveniyor
7
Knorr'dan sürdürülebilir tarım eğitimi
8
Lezita'dan Acı Soslu Pişmiş Kanat
9
Bu site lezzetleri eve taşıyor
10
Yeni yıl özel lezzetlerle geliyor
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:28
GÜNEŞ
07:58
ÖĞLE
12:57
İKİNDİ
15:23
AKŞAM
17:45
YATSI
19:10