Türkiye İstatistik Kurumu, Temmuz ayına ilişkin kırmızı et üretim istatistiklerini yayınladı. Buna göre yılın 7'nci ayında kırmızı et üretimi, bir önceki aya göre yüzde 4.4, bir önceki yılın aynı ayına göre ise yüzde 18.1 oranında azalarak 45 bin 700 tona geriledi.
Bu rakamın içinde yer alan sığır eti üretimi bir önceki aya göre %8,7 oranında azalırken, bir önceki yılın aynı ayına göre %24,7 oranında düşerek 33 bin 221 tona indi.
Koyun eti üretimi ise bir önceki aya göre %9,2 oranında azalırken, bir önceki yılın aynı ayına göre %5,4 oranında artarak 9 bin 888 ton oldu.
Kırmızı ette üretim azalıyor!
TÜİK'in rakamlarına göre kırmızı et üretimi son bir yılda yüzde 18.1 azaldı.
YORUM EKLE
1
McDonald’s’ta 'ye-Mc™ şahane!'
2
Metro'dan örnek sağlık testi
3
WACS MSA'ya Yüksek Kalite Ödülü verdi
4
İlk dihaploid pırasayı ürettik!
5
Siemens’le lezzetli başlangıçlar
6
Sunar’ın İnce Belli’sine ödül geldi
7
Süt üretimi Temmuz’da geriledi
8
Okul başarısı için mutlaka süt içirin!
9
TPF web sitesi yenilendi
10
Türkiye'den bambaşka bir hasad!
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:49
GÜNEŞ
08:21
ÖĞLE
13:10
İKİNDİ
15:29
AKŞAM
17:49
YATSI
19:16