Kırmızı et üretimi yüzde 8,4 oranında azalarak, 47 bin 467 tona düştü. Kırmızı et üretimi geçen yılın aynı ayına göre yüzde 19,6 oranında azaldı.
Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre geçen ay sığır eti üretimi bir önceki aya göre yüzde 14,5 oranında azalarak 38 bin 374 tona geriledi. Bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 23,4 oranında azaldı. Koyun eti üretimi ise ilk kez yüzde 30,3 oranında artarak 7 bin 395 tona çıktı.
Kırmızı et üretimi azaldı
Kırmızı et üretimi yüzde 8,4 oranında azalarak, 47 bin 467 tona düştü. Kırmızı et üretimi geçen yılın aynı ayına göre yüzde 19,6 oranında azaldı.
YORUM EKLE
1
Ramazan sofraları Koska ile tatlanacak
2
UFS’den ev dışı tüketime özel Lipton çay
3
Okul mutfağında yaz menüsü
4
Nestle'den Çin'de büyük adım
5
Destekler arttı Türkiye organik tarıma yöneldi
6
Oteller Türk mutfağını turistlere sevdiriyor
7
Patatesin genetik haritası çıkarıldı
8
Ramazan sofralarına Tatlımmm
9
Actifry ile Ramazan’da zengin sofralar
10
Küresel süt tüketimi yüzde 30 artacak
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:47
GÜNEŞ
08:19
ÖĞLE
13:08
İKİNDİ
15:26
AKŞAM
17:46
YATSI
19:13