GIDAVİTRİNİ - Bu yıl 2. kez düzenlenecek Gıda Konferansı bir çok açıdan ilkleri yaşatacak. Konferansın resmi açılış konuşması, İstanbul Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Kopuz tarafından yapılacak. 2. Gıda Konferansı 22 Nisan'da Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek.
Eventuum Organizasyon tarafından gerçekleşecek olan Gıda 2014 Konferansı, sektördeki son gelişmeleri, iddialı ve inovatif fikirleri katılımcılarıyla paylaşma şansı veriyor. Yüksek potansiyele sahip ve istikrarlı bir büyüme sergileyen Gıda sektörünün fikir lideri konferansta bir araya geliyor.
Her gün artan ve değişen rekabet dünyasında, riskleri minimuma indirerek pazar değerini arttırmak günümüz koşullarında en avantajlı yöntem görünüyor. Avantajlar ise glocal (global & local) pozisyonlara göre değişkenlik gösteriyor. Tüm zamanların en avantajlı yatırımları için sektörün liderleri bu konferansta "think-tank" yapacak.
PROFESYONELLERİN BULUŞMA NOKTASI
Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmalar, “Gıda 2014 Konferansı” ile ticari faaliyetlerine vizyon katacakları noktaları sektörün uzmanlarından öğrenebilecekler; tarafsız bilgilendirme ve networking imkânı yakalayabilecekler. “2.Gıda Konferansı” profesyoneller için B2B fırsatı yaratacak olup, katılımcılarını nitelikli hedef kitlesi ile bir araya getirecek.
ULUSLARARASI PLATFORMDA FİKİR LİDERİ KONUŞMACILAR SEKTÖRE YOL HARİTALARI ÇİZECEK
• Prof. Dr. Dilek BOYACIOĞLU / İTÜ Kimya Metalurji Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
• Prof. Dr. Mikdat KADIOĞLU / İTÜ Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi, Meteoroloji Mühendisliği Bölümü
• Doç. Dr. Nezih MÜFTÜGİL / Okan Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
• Doç. Dr. Özlem TOKUŞOĞLU / Celal Bayar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi
• Hüseyin Cahit ÇETİN / Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği, Yönetim Kurulu Başkanı
• Hüseyin BOZDAĞ / Türkiye Yemek Sanayicileri Federasyonu, Yönetim Kurulu Başkanı
• Metin GÜRBİLEK / Tamek Gıda ve Konsantre A.Ş., Dış Ticaret Başkanı
• Sedat KURU / TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şube Yönetim Kurulu Başkanı
• Erkan ÖZDEMİR / PLAT Turkey Yönetim Kurulu Başkanı
KONFERANS GÜNDEMİ
Gıda sektöründeki mevcut durum ve beklentilerin, konunun uzmanları tarafından değerlendirildiği, geleceğe yol haritaları çizecek konferansta “Gıda Sektörüne Genel Bakış, İnovasyon, Ar-Ge ve Katma Değer Yaratma Gerekliliği”, “İklim Değişiklikleri, Tarım-Hayvancılık ve Deniz Ürünleri Üzerindeki Gelecekteki Tehditler, Öngörüler”, “Coğrafi İşaretleme ve Orijin Tespiti, Önemi ve Farkındalığı”, “Gıda Sektöründe Rekabet Stratejileri ve Etik Yaklaşımlar”, “Yenilikçi, Güvenli ve Katmadeğerli Gıda Üretimi ve Pazarlama Stratejileri”, “Türkiye’de Gıda Güvenliği, Tüketici Eğilimleri ve Mevzuat Yaklaşımı”, “Gıda Sanayisinin Bugünü ve Yarını”, “Gıda Perakendeciliği Gelişimi, Yeni Trendler, Glocal Avantajlar (global&local)”, “Sürdürülebilir Güven Sağlayan Geleneksel Ürünlerin Markalaşması” ve “Özel Markalı Ürünler (Private Label) ve Strateji ve Yönetimi” konulu oturumlar yer alacak.
Rekabetçi hale gelen pazarda markanızı farklılaştırmak, konjonktürü takip etmek, doğru zamanda doğru iş ortaklıkları kurmak için, sektör liderlerinin yer aldığı Gıda Konferansı’nı takip ediniz.
Geçen yıl ilk defa düzenlenen ve ciddi bir başarı elde edilen Gıda Konferansı’nın, bu sene %50 oranında büyüme ile gerçekleşmesi bekleniyor. Konferans hakkında daha kapsamlı bilgi ve kayıt için www.gidakonferansi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2014, 17:04