İzmir'de balık ve deniz ürünlerinin tüketimini arttırmayı ve balık kültürünü yaşatmak amacıyla 23-24 Ekim'de "İzmir Tadında Balık Günleri" etkinliği düzenlenecek.
Konak Belediyesi ev sahipliğinde, Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi, Su Ürünleri Tanıtım Grubu ve birçok kurumun işbirliğiyle yapılacak etkinlik Alsancak 1380 Sokak'ta gerçekleştirilecek.
Etkinlikler kapsamında deniz ürünleri tadımı, balık yemekleri, Ege mutfağı söyleşileri, etkinliğe destek veren kişi ve kurumlara plaket takdimi yapılacak. Tüm İzmirlilerin davetli olduğu "İzmir Tadında Balık Günleri" kapsamında, 1380 Sokak'ta konuklara başta çipura, levrek, sardalye olmak üzere çeşitli balık ikramı yapılacak.23-24 Ekim saat 12.00'da başlayacak etkinliklerde ayrıca vatandaşlara İzmir geleneksel lokma tatlısı, irmik ve tahin helvası verilecek.
İzmir Tadında Balık Günleri başlıyor
Balık kültürünü yaşatmak amacıyla 23-24 Ekim'de "İzmir Tadında Balık Günleri" etkinliği düzenlenecek.
YORUM EKLE
1
Adıyaman narı büyük ilgi görüyor
2
Sağlık Bakanından sağlıklı beslenme reçetesi
3
Rusya 170 ton mandalinayı geri gönderdi
4
Çaykur'un "Didi"si Alman tüketiciyle buluştu
5
Kestane şekerinin babası vefat etti
6
Ekmekten boya, baldan naftalin çıkabilir
7
Patates hastalıktan kurtuldu, ihracat rekoru kırdı
8
Hurma Gazze ekonomisini ayakta tutuyor
9
Kivi üretimi 7, avakado ise 4 kat arttı
10
Son 50 yılın en iyi mesleği aşçılık
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:24
GÜNEŞ
07:54
ÖĞLE
12:55
İKİNDİ
15:24
AKŞAM
17:47
YATSI
19:11