The Ritz-Carlton, Istanbul “Kötü Makarnaya Yeter!” diyenlere sesleniyor. Gerçek ve taze makarnayla tanışıp yıllardır makarnayı berbat eden yanlışlara son vermek adına; 21-23 Ocak tarihleri arasında Çintemani Restaurant’da makarna yapmanın püf noktalarını ünlü italyan şef Umberto Cavina ile öğrenebileceksiniz.
Üç gün sürecek workshop’da taze makarna yapmanın ve pişirmenin tekniklerini öğrenirken hem eğlenecek hem de workshop sonrası A'dan Z'ye kendi ellerinizle hazırladığınız makarnalarınızı Çintemani Restaurant’ın romantik ortamında, akşam yemeği olarak tadmanın keyfini sevdiğinizle birlikte yaşayabileceksiniz.
İtalyan mutfağının leziz makarnaları Tagliatelle, Ravioli ve Cappelletti’yi taze soslarla birleştirip, mükemmel makarnanın sırlarını öğreneceğiniz bu workshop’u kaçırmayın!
Şef Umberto Cavina hakkında: Konuk Şef Umberto, italya’nın Bologna bölgesinde, 13. yüzyılda manastır olan “Monte Del Re” otelinin baş şefi aynı zamanda otelin işletmecisi olarak çalışmaktadır. Bu arada, katılımın 10 -15 kişi özel gruplar arasında sınırlı olduğu açıklandı.
Elinizin hamuruyla makarna işine karışın
The Ritz-Carlton, Istanbul “Kötü Makarnaya Yeter!” diyenlere sesleniyor ve elinin hamuruyla makarna işine karışmak isteyenleri bekliyor!
YORUM EKLE
1
Özsüt'ün yarışmasına başvurular başlıyor
2
Lezita’dan Çıtır Kaplamalı Piliç Schnitzel
3
Bocuse d'Or'da yarışacak şefler açıklandı
4
Gıda sektörü yüzde 10 büyüdü
5
'Tarım Marketler Zinciri' geliyor.
6
Ekmek israfına karşı kampanya başlattı
7
İşte 'etsiz çiğ köfte'nin belge kriterleri
8
Yoğurt ve ayranımız dünya markası olacak
9
Sağlık için sağlıklı süt için!
10
Hisar'dan kaçırılmayacak kampanya
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:25
GÜNEŞ
07:55
ÖĞLE
12:56
İKİNDİ
15:24
AKŞAM
17:46
YATSI
19:11