Gıdavitrini - Türkiye Perakendeciler Federasyonu tarafından düzenlenen ‘Perakendenin En Başarılı Fikirleri’ Yarışması, bu yıl dördüncü kez sahiplerini bulacak. Yerel zincirler arasındaki en iyi uygulamaları paylaşmayı ve bu tarz uygulamaları teşvik ederek yerel zincirlerin rekabet gücünü artırmayı amaçlayan yarışmaya 30 Mart’a kadar başvurulabiliyor.
Türkiye’nin en büyük organize perakende aktörü Türkiye Perakendeciler Federasyonu, çeşitli kategorilerde başarılı olan market sahibi, yönetici ve çalışanları yarışmaya katılmaya çağırıyor.
‘Perakendenin En Başarılı Fikirleri’ Yarışması; ‘Mağaza Tasarımı’, ‘Müşteri Hizmetleri, CRM ve Teknoloji Uygulamaları’, ‘Promosyon Yönetimi’, ‘İnsan Kaynakları Uygulamaları’ ve ‘En iyi Sosyal Sorumluluk Projesi’ kategorilerinden oluşuyor. Katılımcıların birden fazla kategori için başvuru yapabileceği yarışmanın proje teslimi 29 Şubat tarihinde başlayacak ve 30 Mart 2012 tarihlerinde sona erecek.
Ödüller Yerel Zincirler Buluşuyor’da sahiplerini bulacak
Katılımcıların; projelerine ürün ve servis sağlayarak destek veren şirketler ile tedarikçileri de ortak edebildiği yarışmanın ödül töreni; 25-26 Nisan’da Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek Yerel Zincirler Buluşuyor Organizasyonu’nda gerçekleştirilecek.
Yarışma ile ilgili açıklamalarda bulunan Türkiye Perakendeciler Federasyonu Genel Koordinatörü Gurbet Altay, “Yerel zincirler tarafından geliştirilen başarılı uygulamaları ödüllendirerek yerel zincirlerin rekabet gücünü arttırmayı amaçlayan yarışmamız, Türk perakende sektörünün gelişimine ve hizmet kalitesinin sürekli yükseltilmesine önemli katkılar sağlıyor. ‘Perakendenin En Başarılı Fikirleri’ Yarışması’nın farklı kategorilerinde, yerel zincirlerin 2011 yılı içinde gerçekleştirdiği özgün iş fikirlerini değerlendirmekten mutluluk duyacağız” diye konuştu. 2 - 16 Nisan 2012 tarihleri arasında jüri tarafından değerlendirilecek projeler 26 Nisan’da gerçekleştirilecek ödül töreni ile sahiplerine teslim edilecek.
Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Perakende, Gurbet Altay, Perakendenin En Başarılı Fikirleri, CRM, Haliç Kongre Merkezi,
Başarılı fikirlere ödül yağacak
Türkiye Perakendeciler Federasyonu, perakendenin başarılı isimlerini ödüllendirecek.

YORUM EKLE
1
'Türk Kahvesi'ne tescil müjdesi!
2
TL'nin simgesi nihayet açıklandı!
3
Havuçla gelen sağlık ve lezzet
4
ABD-AB arasında organik iş birliği
5
AB’den gıda araştırmalarına destek
6
Barilla’dan UNICEF’e destek
7
Chef Star 2012 hazırlıkları sürüyor
8
Coca-Cola iki fabrika kapatıyor
9
Çiğ süt 150 kat daha tehlikeli!
10
Çıtır Usta’dan yeni yoğurtlu grubu
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:49

GÜNEŞ
08:21

ÖĞLE
13:10

İKİNDİ
15:29

AKŞAM
17:49

YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER