‘Salatayı yağsız yemenin daha sağlıklı olduğu’ iddası bilim dünyası tarafından çürütüldü. Perdue Üniversitesi tarafından yapılan çalışmalar sonucunda yağsız salata tüketenlerin doyma hissinin azaldığı ortaya çıktı.
Doktor Mario Ferruzri, “Yağsız yemek kalp hastalıkları ve kolesterol rahatsızlarını davetiye çıkarır” dedi.
Bilim adamları, kullanılan salata soslarının yağlı olması gerektiğini belirtirken özellikle zeytin yağı tavsiye edildi.
Yetkililer, salatalarda kullanılan yağsız sosların daha az kalorili olduğunu belirtti ama, “Bunlar sebzelerin faydalı özelliklerini yok ediyor” uyarısında bulundu.
ntvmsnbc
Salatayı yağsız yemeyin!
Salatayı yağsız yemenin değil, yağlı yemenin sağlığa daha yararlı olduğu tespit edildi.
YORUM EKLE
1
Başbakan da çay üreticisiymiş!
2
Yerli üreticiye 'buzlu çay' kazığı!
3
Zeytinyağı fiyatında 'Bizans' oyunları!
4
Ünlü şeften 'yaz sofrası' tavsiyesi
5
Dünyanın 3'te 1'ini ABD yiyor
6
Çok yemek medeniyete aykırı mıdır?
7
İşkur fındık bahçesinde çocuk işçi arayacak
8
Toptancı hali yönetmeliği yayınlandı
9
Meyve sebzede yeni rota Ortadoğu
10
Cooker’s’tan butik değirmen hizmeti
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:24
GÜNEŞ
07:54
ÖĞLE
12:55
İKİNDİ
15:24
AKŞAM
17:47
YATSI
19:11