Özsüt’ten mevsimine özel tatlar

Özsüt, menüsünü senede iki defa yenileyerek tatlı tutkunlarını tazelik dolu tatlarla buluşturuyor.

Özsüt’ten mevsimine özel tatlar
Gıdavitrini - Özsüt, yılda iki defa yenilediği menüsüyle taze ve doğal tatlar arayanların favorisi haline geliyor. Dalından koparılmış taze meyvelerin, günlük çiftlik sütüyle bir araya gelişinden oluşan tatlılar, içinde bulunulan mevsime özel hale getiriliyor. Bu da Özsüt’ün yaz ve kış ayları için hazırladığı farklı menülerin temelini oluşturuyor. Özsüt’ün yaz menüsü, güneşin kendini iyice göstermeye başladığı günlerde tatlı tutkunlarıyla buluşuyor. Özenle hazırlanan ve doğal içerikleriyle dikkat çeken dondurmalı pastalar, meyveli tatlar, her sene yeni bir çeşidin eklendiği dondurmalar, serinleten kahveler... Bu ürünlerin her biri Özsüt’ün AR-GE ekibi tarafından belirlenerek ve yenilenerek tutkunlarının karşısına çıkıyor. Özsüt’ün yaz menüsü, doğallığı ve kalitesiyle tadanların bir daha unutmayacağı lezzetlerle dolu bir şölen haline geliyor.
Özsüt’ün kış menüsü de soğuk havanın etkisini hissettirdiği günlerde yerini alıyor. Burada da kış mevsiminin en özel tatları Özsüt ustalığıyla buluşuyor. Yıl boyu çalışan Özsüt ekibi; pastalar, gelenlerin içini ısıtan kahveler, kestaneli ve çikolata ağırlıklı lezzetler ile daha birçok tadı yenileyerek lezzet avcılarının beğenisine sunuyor.
Böylelikle Özsüt lezzetlerinden hem yaz hem de kış aylarında vazgeçemeyenler, mevsimindeki malzemelerin en doğal halini farklı çeşitlerle yıl boyunca tadabiliyorlar.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52