Beylikdüzü’nde bulunan fabrikaları ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, hem işçilerle bir araya gelerek öğle yemeğine eşlik ediyor, hem de fabrikayı gezerek bölgedeki sanayi kuruluşları hakkında bilgi ediniyor. Bu kapsamda Gürpınar Dereağzı Mahallesi’ndeki Yüksel Kutu fabrikasına ziyarette bulunan Başkan Uzun, önce fabrikanın üreticileri olan işçilerle öğle yemeği yedi.

İŞİMİZİN LİDERİYİZ MESAJI
Programda, dünyanın Türkiye’ye ihtiyacı olduğundan ve Türkiye’nin tüm uluslara açık ve güçlü bir yapıya sahip olmasından bahseden Başkan Uzun, “Her birimiz işimizin lideriyiz. Bulunduğumuz alanda işimizi en iyi yaparak ekonomimizi ve konumumuzu daha da güçlendirmeliyiz” dedi.
İşçilere, Gürpınar’a yapılan çalışmalardan da bahseden Başkan Yusuf Uzun, merkezdeki yol çalışmalarının başladığını ifade etti. Yapılan ve yapılacak projelerle ilgili de vatandaşı bilgilendiren Başkan Uzun, fabrikanın üretim alanını gezdi ve çalışanlara kolaylıklar diledi.
PATRONDAN BAŞKANA TEŞEKKÜR
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un ‘ev sahibi’ konumuyla tesislerine gerçekleştirdiği ziyareti değerlendiren Yüksel Kutu Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Yüksel, yatırım, üretim ve istihdamın artması açısından yerel yönetimlerle özel sektörün uyumlu çalışmasının önemli olduğunu söyledi. Abdullah Yüksel, bu tür ziyaretlerin kendilerini memnun ettiğini sözlerine ekledi.
Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker