Tazeliğini uzun süre korumak isteyenlere yönelik üretilen özel İtalyan tasarımı vakum makinesi, işlemi 15 saniyede gerçekleştiriyor. Yaygın servis ağı bulunan Stilea vakum makinesi alanlara ayrıca özel poşetleri de hediye ediliyor. Yeniden kullanılabilme ve bulaşık makinesinde de yıkanabilen bu özel poşetlerle, derin dondurucu ve buzdolabında saklama yapılabiliyor. Derin dondurucuda vakumlu poşette saklanan bir et 1 ila 3 yıl bekletilebilirken, bu süre meyve ve sebzede 2 ila 3 yıla çıkabiliyor.
Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Vakumlama
Meyveleri 15 saniyede vakumluyor
Tazeliğini uzun süre korumak isteyenlere yönelik üretilen özel İtalyan tasarımı vakum makinesi, işlemi 15 saniyede gerçekleştiriyor.

YORUM EKLE
1
Geleneksel lezzetler fast-food hızıyla sofrada
2
Bal üretiminde dünya ikincisiyiz
3
İglo’dan Chicken Nuggets!
4
Bayilik veren büyük markalar
5
Konya'da dev tarım fuarı açılıyor
6
Sektöre bir kitap daha!
7
Hububat ve bakliyat harekatı devrede
8
Pizza da ‘Çin işi’ çıktı!
9
Portakal kabuğu para basıyor
10
Faydası saymakla bitmiyor!
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:49

GÜNEŞ
08:21

ÖĞLE
13:10

İKİNDİ
15:29

AKŞAM
17:49

YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER