Türk mutfağının baştacı mantının Executive Şef Rudolf Van Nunen yorumuyla hazırlanan versiyonu masaya şeker şeklinde geliyor.
Tasarımında Türk motifleri ve kültürünün öne çıktığı Tuti Restaurant’ın Şeker Mantı, hem görüntüsüyle hem de lezzetiyle gönülleri fethediyor. Aşçıbaşı Rudolf Van Nunen yönetimindeki The Marmara mutfak ekibinin hazırladığı Şeker Mantı’nın içi, kuzu kıyması, sultan üzümü, kuru hurma, ceviz, maydonoz, soğan, karabiber, kimyon ve tuzdan hazırlanıyor. Hamurunda ıspanak püresi kullanılan Şeker Mantı’yı damak tadına önem verenler mutlaka denemeli.
Tuti Restaurant’tan Şeker Mantısı
İstanbul’un merkezinde, dinamizmin nabzının attığı yerde konumlanan The Marmara Taksim’in tümüyle yenilenen Tuti Restaurant’ında misafirleri çok özel bir lezzet bekliyor.
YORUM EKLE
1
UNO’dan Çikolata Kremalı Kruvasan
2
'Bir bardak çay'da rekabet kızışıyor
3
Yemek sanayicileri ette vergi indirimi istiyor
4
Balık sezonu bereketli açıldı
5
Türkiye'ye domuz jambonu başvurusu
6
EBK yeni franchising yatırımcı arıyor
7
Tüketici en çok bu markayı tercih etti
8
İkbal 20 restoran açacak
9
Milyarlarca lira çöpe mi gitti?
10
Acı biber hangi sebepten dolayı yok satıyor?
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:47
GÜNEŞ
08:20
ÖĞLE
13:08
İKİNDİ
15:26
AKŞAM
17:47
YATSI
19:14