Türk ve Akdeniz Mutfağı’nın seçkin spesiyallerinin sunulduğu, İstanbul’un en önemli lezzet duraklarından biri olan Divan Lokanta’da; İtalyan Executive Şef Giancarlo Gottardo’nun eğitmenliğinde risotto yapım kursuna katılabilir, bir ay boyunca pirincin en lezzetli tariflerini ve sırlarını öğrenebilirsiniz. Ayrıca Divan Lokanta ve Divan Publarda bu lezziz tariflerin tadına varabilirsiniz.
Divan Lokanta, Mart ayı boyunca risotto yapımını öğrenmek ve birbirinden lezzetli çeşitlerini tatmak isteyenlere ev sahipliği yapıyor. Divan Grubu Executive Şefi Giancarlo Gottardo’nun eğitmenliğinde yapılacak olan kursta, risotto yapımının incelikleri, pirincin risottoya dönüşümündeki püf noktaları ve leziz sırlar ile benzersiz tarifler aktarılıyor. Risotto yapımı kursu, 2 Mart Cumartesi günü başlıyor ve Mart ayı boyunca devam ediyor. Katılımın 15 kişiyle sınırlı olduğu kurs, her Cumartesi 12.00 – 14.00 saatleri arasında Elmadağ’da bulunan Divan Lokanta’da gerçekleştiriliyor.
Divan'da risottoyu hem yapın hem de tadın
Taksim’in simgesi Divan İstanbul’un içerisinde yer alan Divan Lokanta’da, Mart ayı boyunca Risotto Günleri düzenleniyor.
YORUM EKLE
1
Lezzeti bol zahmeti az tarifler
2
Fairy’den tüm mutfaklara sıvı deterjan gücü
3
Kendi mutfağınızın şefi olabilirsiniz!
4
Sevgilerini Keyveni'yle konuşturdular
5
Knorr Çabuk Çorba ile hayatı yakala!
6
İyi Dükkan Suadiye'de açıldı
7
Okul sütü için önleminizi aldınız mı?
8
Buffett'tan 'ketçap devi'ne 28 milyar dolar
9
Süzer Pizza Hut ve KFC'yi sahibine devretti
10
Patlıcan üretiminde biyolojik mücadele dönemi
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:23
GÜNEŞ
07:53
ÖĞLE
12:55
İKİNDİ
15:25
AKŞAM
17:48
YATSI
19:12