Makarnanın farklı malzemelerle, soslarla ve baharatlarla flörtünün yarattığı eşsiz tatları denemek isteyenler tüm ay boyunca Divan İstanbul City’e uğrayabilirler.
Divan İstanbul City Brasserie’de, Ekim ayı boyunca “Makarna Günleri” düzenleniyor. İtalyan mutfağının baş tacı makarnanın en sade halinden en afilisine kadar birçok çeşidi içeren mönüsü ile Divan İstanbul City Brasserie, makarnaseverlere unutulmaz bir ay yaşatmaya hazırlanıyor. Beyaz trüf yağı sosu ile hazırlanan Üç Mantarlı Mafaldine, hafif sarımsaklı – votkalı ve fesleğenli domates sos ile hazırlanan Balkabaklı Pesci ve kuru üzüm, çam fıstığı ve hafif ballı soya soyu ile servis edilen Ördekli Papardelle mönünün favorileri arasında. Makarnanın farklı malzemelerle, soslarla ve baharatlarla flörtünün yarattığı eşsiz lezzetleri tatmak isteyenler tüm ay boyunca Divan İstanbul City Brasserie’ye uğrayabilirler.
Divan İstanbul City’de makarna günleri
Divan İstanbul City Brasserie’de, Ekim ayı boyunca “Makarna Günleri” düzenleniyor.
YORUM EKLE
1
PERDER bölge yönetimlerinde görev değişimi
2
Kur artışı pirinç ihracatını gündeme getirdi
3
Raf ömrünü uzattı, Doğu’ya günlük süt...
4
Starbucks Bakkal zinciri kuracak!
5
Bu besinler stresi azaltıyor
6
Şeker özelleştirmesi çiftçiyi mağdur eder mi?
7
Tarımda dünya 7'ncisiyiz
8
Yenilenen The Marmara yeni zincirler açıyor
9
Gelir artışı tarımsal verimlilikle mümkün
10
Biyoyakıt tarımda istihdamı şahlandırır
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:49
GÜNEŞ
08:21
ÖĞLE
13:10
İKİNDİ
15:29
AKŞAM
17:49
YATSI
19:16