Gıdavitrini - Alaçatı'nın gözde mekanları bir ilke imza atıyor! Barbun ve L'escargot ekibi 23 Ekim Salı günü tek bir restoranda birleşerek 30 course’luk özel tadım menüsünü sizler için hazırlıyor...
Şef Kemal Demirasal ve şef Yılmaz Öztürk… Alaçatı’ya gönül vermiş, fine dining restoran şefliğinde iki önemli isim… Ortak amaçları ise; oluşturdukları özel tadım menüsü ile doğaya uzak kalmış ruhları yine doğayla perçinlemek!
Şef Kemal Demirasal'ın Barbun'u ve Şef Yılmaz Öztürk'ün L’Escargot'u sizi muhteşem bir ziyafete davet ediyor... Fine dining restoran özelliğiyle hazırladıkları sunumlarla kendilerine hayran bırakan her iki restoran ekibi, Türkiye’de bir ilke imza atarak ‘2 Şef, 30 Tat, Tek Deneyim!’ etkinliği çerçevesinde 23 Ekim Salı günü Alaçatı ziyaretçileri için 30 course’luk bir tadım menüsü hazırlıyor.
Sonbahar sezonunun yerel malzemeleri ile hazırlanacak olan bu özel menü, sebze, meyve, balık, et, kümes ve av hayvanları gibi multi tadımlardan oluşuyor. Bu özel etkinlikte her yemek sofistike detaylar ve gurme dokunuşlar ile bir sanat eseri olarak sunuluyor. Tadımlara, birbirinden özel lokal şaraplar eşlik ediyor.
Fine dining konseptiyle hizmet veren Barbun ve L’Escargot’un misafirleri için hazırladıkları sunumlarla konuklarına unutamayacakları deneyim sağlamaları onları farklı kılan en önemli özellik!
Barbun, Ege Bölgesi'nde her bir üreticinin özenle yetiştirdiği ve Ege mutfağına damgasını vuran yöresel malzemeleri, yaratıcı ve modern gastronomik metodlarla misafirleriyle buluştururken L’Escargot ise birbirinden seçkin lezzetleri, şarap & yemek uyumu teması ile hazırlanan tadım menülerini geniş şarap yelpazesi ve detaycı servis anlayışı ile misafirlerine sunuyor.
Barbun ve L’Escargot’un ev sahipliğini yapacağı ‘2 Şef, 30 Tat, Tek Deneyim!’ için acele etmelisiniz! Sadece 40 kişinin faydalanabileceği unutulmaz deneyim için 0 232 716 67 00 numarasını arayarak rezervasyon yaptırabilirsiniz.
Alaçatı'da lezzet keşfine hazır mısınız?
Alaçatı'nın gözde mekanları bir ilke imza atıyor! Barbun ve L'escargot ekibi tek bir restoranda birleşerek 30 course’luk özel tadım menüsü hazırlıyor.
YORUM EKLE
1
Becel Bade İşcil’e mutfakta ilham verdi
2
Balık keyfini Emsan ile yaşayın
3
Gelecek çok kullanımlı ambalajların
4
İnoksan mutfağıyla Kapadokya’da yemek şöleni
5
Dengeli çalış ruhunu koru!
6
Keskinoğlu'ndan dev yatırım
7
Muş’tan dünya sofralarına yolculuk
8
Süt içmeyenler peynir yemeli!
9
2023 yılı hedefi 22 milyar dolar
10
Her gün 4.5 milyon ekmek çöpe gidiyor!
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:25
GÜNEŞ
07:55
ÖĞLE
12:56
İKİNDİ
15:24
AKŞAM
17:46
YATSI
19:11