Topaz menüsünde ekmek kadayıfı eşliğinde misafirlere sunulan Afyon kaymağı ayrıca dana etli, beyaz trüf aromalı ve deniz ürünleri çeşitleri bulunan risottolarda da kullanılıyor.
Akdeniz mutfağının en seçkin örneklerini ve Osmanlı mutfağına has lezzetlerini kendine özgü bakışıyla yeniden yorumlayan Topaz, mutfağında kullanılan her lezzetin seçimi için Türkiyeyi karış karış geziyor ve her ay menüsündeki farklı bir tadı öne çıkararak misafirleri ile buluşturuyor. Her zaman en kaliteli ve en lezzetli ürünleri yerinden satın alma prensibiyle hareket eden Topazın Mayıs ayı ürünü olarak sunulan ve menüdeki yöresel tatlardan biri olan Afyon Manda Kaymağı, ekmek kadayıfı ve ayva tatlısı ile servis ediliyor.
Ayrıca Topazın menüsündeki dana etli, beyaz trüf aromalı ve deniz ürünleri çeşitleri bulunan risottolarda da sadece Afyon kaymağı kullanıyor. İtalyan yemeği olan risottonun, İtalyanlar tarafından mantecatura diye adlandırdığı pirincin tereyağı ile bağlanması işlemi, Topazda tereyağı yerine Afyon kaymağı kullanılarak gerçekleştiriliyor.
Akdeniz ve Osmanlı lezzetlerine farklı ve yenilikçi yorumlar getiren menüsüyle dikkat çeken Topaz, benzersiz Boğaz manzarası eşliğinde, misafirlerine ayrıcalıklı lezzetler sunmaya devam ediyor.