Karadenizli aşçı mısır unlu fındık çorbası yaptı. Aşçı Tülay Yaman, mısır unlu fındık çorbasıyla Türk mutfak envanterine yeni bir lezzet kazandırmış oldu. Yeni çorba, müşteriler tarafından beğenilerek tüketiliyor.
Düzce’nin Akçakoca ilçesinde Senanur Yıldız’ın işletmeciliğini yaptığı bir restoranda yıllardır aşçılık yapan Tülay Yaman'ın yaptığı mısır unlu fındık çorbası büyük ilgi gördü. Aşçı Tülay Yaman, restoranın mutfak bölümünde mısır unundan yaptığı fındık çorbasını tarifiyle birlikte yaptı. Tülay Yaman, fındıktan her türlü yiyeceğin olabileceğini belirterek, "Bizler Karadeniz'de özellikle tüm tatlılarımızda ceviz yerine fındık kullanırız. Bu sefer dedim ki acaba mısır unlu fındık çorbası yapabilir miyim? Tereyağlı, çok harika bir mısır unlu fındık çorbası sunduk ve müşterilerimiz bayıldı. Sürekli fındık çorbası arzu ettiler’’ diye konuştu.
İşletmeci Senanur Yıldız ise, "Aşçımızın yaptığı mısır unlu fındık çorbasının ardından müşterilerimiz memnun kaldılar. Çorba yapmaya devam ediyoruz ve müşterilerimiz çok memnun" dedi. iha.com.tr