13 Mayıs’tan itibaren enginarla hazırlanmış gurme lezzetler, Divan Erenköy Pub, Divan Ataşehir Pub, Divan Brasserie Bebek ve Divan Brasserie Kalamış’ta tadılabilir.
Divan Pub ve Brasserielerde, 13 Mayıs’tan tarihinden itibaren “Enginar Günleri” düzenleniyor. Sunulan menüde, salata ve yemekleri gurme lezzetlere dönüştüren enginarla yapılmış benzersiz tatlar bulunuyor.
“Enginar Günleri” menüsünün başlangıçlar bölümünde; Fırınlanmış Enginar Çorbası, Zeytinyağlı Enginar, Enginar Dolması ve kuşkonmaz, kabak, salatalık, ceviz sos ile servis edilen Enginarlı Burrata Peyniri yer alıyor. Ana Yemekler bölümünde ise; Taze Domates Soslu Enginarlı Penne, Enginar Üzerinde Izgara Levrek, Enginar Göbeğinde Kuzu İncik ve Ekşili Enginarlı Piliçli Güveç sunuluyor.
Enginarın yenilikçi lezzetleri Divan'da
Baharın en sağlıklı sebzesi enginar geleneksel ve yenilikçi yorumlarıyla Divan'da sunuluyor.
YORUM EKLE
1
Güllüoğlu'ndan annelere en tatlı hediye
2
Annelere peynirden çiçekler sunuyor
3
Yerli karpuz hasadı yakında başlıyor
4
Türk zeytinyağı Latin Amerika'da
5
TESK Başkanından raf bedeli isyanı
6
Marketlere 'ucuz yumurta' suçlaması!
7
Türkiye'den Çin'e meyve ihracatı başlıyor
8
Hazar'daki Mersin balıkları için umut ışığı...
9
Bizim Toptanın cirosu yarım milyara ulaştı
10
Afyona dev patates işleme fabrikası
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:22
GÜNEŞ
07:52
ÖĞLE
12:55
İKİNDİ
15:25
AKŞAM
17:48
YATSI
19:12