Annelere katkısız lezzet çağrısı!

Banvit, çocuklarına hem pratik hem de daha sağlıklı gıdalar sunmak isteyen tüm anneleri katkısız çıtır lezzetlerini denemeye davet ediyor.

Annelere katkısız lezzet çağrısı!
Gıdavitrini - Banvit, çocuklarına hem  pratik hem de daha sağlıklı gıdalar sunmak isteyen tüm anneleri katkısız çıtır lezzetlerini denemeye davet ediyor.

Annelerin en zorlandığı konulardan birisi de şüphesiz çocuklarının beslenmesi. Günümüz şartlarında özellikle büyük kentlerimizdeki çalışan anneler için durum daha da zorlaşıyor, çünkü mutfağa ayırılabilen zaman değişen yaşam koşulları nedeniyle giderek azalıyor. İşte bu noktada Banvit, annelere ihtiyaç duydukları ve gönül rahatlığıyla çocuklarına yedirebilecekleri lezzet alternatiflerini sunuyor.

Banvit’in “Katkısız” ürün grubunda yer alan %100 piliç eti, özenle seçilmiş baharatlar ve doğal kaplama malzemeleri kullanılarak hazırlanan Cordon Bleu, Nuget ve Schnitzel ürünleriyle hem pratik, hem sağlıklı, hem de çocukların beğenisini kazanacak mükemmel lezzetleri, sadece ısıtarak ve birkaç dakika içerisinde onlarla paylaşabilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52