Sidas Yayıncılık şimdi de editörlüklerini Gazi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fügen Durlu Özkaya, Sakarya Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Serap Coşansu ve Ankara Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kamuran Ayhan'ın yaptığı "Her Yönüyle Gıda" kitabını yayınladı.
Üniversitelerin Gıda Mühendisliği bölümleri ve gıda firmaları için başucu kitabı niteliğindeki bu yayında; Et Teknolojisi, Süt Ve Süt Ürünleri, Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi, Yağ Teknolojisi, Tahıl ve Tahıl Ürünleri Teknolojisi, Fermantasyon Teknolojisi, Gıdalarda Bozulma,Tarladan Sofraya Gıda Güvenliği, İşlemeye Hazır Ürünler, Türk Gıda Mevzuatı Ve Denetimi, Gıdalarda Duyusal Analiz gibi konular uzmanlarca etraflıca anlatılıyor.
"Her Yönüyle Gıda"yı anlatıyor
Üniversitelerin Gıda Mühendisliği bölümleri ve gıda firmaları için tam bir kaynak ve başucu kitabı...
YORUM EKLE
1
Sarelle 150 yıllık Pernigottiyi satın aldı
2
Mavi yemiş üreticiye iyi kazandırıyor
3
Manavgat'ta Ramazan denetimleri arttı
4
Erzincan'da "dane kaybına" sıkı denetim
5
Ramazan ayında gıda denetimleri iki katına çıkarıldı
6
Çiğ köfte üretimine düzenleme
7
Ayran için "hayat iksiri" benzetmesi
8
Sahurda meyan şerbeti için
9
Arjantin'de tüketici domates için ayaklandı
10
Çakşırlı peynir üreticileri talebe yetişemiyor
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:25
GÜNEŞ
07:55
ÖĞLE
12:56
İKİNDİ
15:24
AKŞAM
17:46
YATSI
19:11