Hijyen okulu ilk mezunlarını verdi!

Kalite Birliği’nin sosyal sorumluluk çalışması kapsamında gerçekleştirdiği ”Hijyen Okulu” projesinin ilk mezunları BESAŞ bayileri oldu.

Hijyen okulu ilk mezunlarını verdi!
Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törende 180 bayi sertifikalarını Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’den aldı.

Üç ay boyunca eğitim alan bayilere hijyen ve güvenli ekmek üretimi, satış teknikleri konularında eğitimler verildiğini söyleyen Kalite Birliği Başkan Yardımcısı ve Gıda ve Hijyen Grup Başkanı Prof. Dr. Mustafa Tayar, Kalite Birliği olarak Bursa ve Türkiye’de yürüttükleri öncü projelerle kalitenin kirletilmesinin önüne geçmeye çalıştıklarını söyledi.



HİJYEN OKULU DİĞER İLLERE DE ÖRNEK OLMALI


Hijyen Okulu projesinin Türkiye’de bir ilk olduğunun altını çizen Prof. Dr. Tayar, misyonları gereği Kalite Birliği olarak kamu kurumlarına bu tarz eğitimler vermek istediklerini  ifade etti.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen sertifika töreninde konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise sağlıklı kentler oluşturmak için yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi.

Altepe, Kalite Birliği’nin öncülüğünde gerçekleştirilen “Hijyen Okulu” projesinin tüm şehirlere örnek olması gerektiğini ifade ederek, “Bursa’nın iki önemli kuruluşu olan BESAŞ ve Kalite Birliği’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği bu proje’de emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, bu projenin diğer illere de örnek olmasını diliyorum” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52