Hijyen akademisi öğrencileri ağırladı!

İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Çiftlik Hayvanları Kulübü öğrencileri Gıda Güvenliği ve Hijyen Akademisi'ni ziyaret ettiler.

Hijyen akademisi öğrencileri ağırladı!
İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Çiftlik Hayvanları Kulübü öğrencileri Gıda Güvenliği ve Hijyen Akademisi'ni ziyaret ettiler. Akademi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Can Demir’i makamında ziyaret eden öğrenciler, duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti anlatan Dr. Can Demir, “Mesleğimizin bugünü ve geleceği hakkında, karşılıklı görüşmeler yaptık. Ayrıca, önümüzdeki 2011-2012 döneminde birlikte icra edeceğimiz sosyal etkinlikler hakkında planlama yapıldı. Gençlerle birlikte olmak, onlara katkıda bulunmak gerçekten güzel duygular.” ifadelerini kullandı.

Her zaman destek olacağız

Gıda Güvenliği ve Hijyen Akademisi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Can Demir, geleceği yönetecek gençlere her zaman destek olacaklarını ifade etti.

Hijyen kelimesinin sihrine dikkat çeken Demir, “Gıda ve hijyen kelimeleri birlikte kullanılınca bambaşka bir anlam ifade ediyor. Bu durumda, tüm tüketicileri ilgilendiren bir hassasiyetle karşı karşıyayız. Kurum olarak, bilinçli bir şekilde geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimize bilgi ve birikimimizi aktarmak bizi de memnun ediyor.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52