Semt pazarında anlamlı kutlama!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Kadınlar Günü’nde pazarda alışveriş yapan kadınların gününü kutladı ve karanfil takdim etti.

Semt pazarında anlamlı kutlama!
Gıdavitrini - Beylikdüzü’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle birbirinden farklı etkinlikler düzenlendi. Etkinlik kapsamındaki programlara katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Yakuplu’da yaptığı pazar ziyaretinde de kadınların, gününü kutladı ve karanfil dağıttı. Kendisiyle sohbet etmek isteyen vatandaşların isteğini geri çevirmeyen Başkan Uzun, gelen soruları yanıtladı. Pazarcı esnafı ile de sohbet eden Başkan Uzun, pazarcıların isteklerini dinledi. Başkan Uzun, kadınları ayrıca, 10 Mart’ta Beykent Word Point Tesisleri’nde yapılacak kutlama programına da davet etti. Pazar gezisine Başkan Uzun’la birlikte Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil ve AK Parti Meclis Üyesi Tuncay Kiraz da katıldı.

 

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Dünya Kadınlar Günü, Yusuf Uzun, Beylikdüzü Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52