Sağlıklı gıdaya ulaşma hakkını koruyoruz

Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şube Yönetim Kurulu, İTO Başkanı İbrahim Çağlar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sağlıklı gıdaya ulaşma hakkını koruyoruz
GIDAVİTRİNİ - TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şube Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Kuru ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Görüşmede gıda sektörünün gelişmesi adına yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Geçmiş dönemde yapılan çalışmaların artarak devam etmesi kararlaştırıldı. Sektörün gelişmesi adına bu tarz birlikte çalışmaların olması gerektiği vurgulandı.

Ziyaretle ilgili Gıdavitrini'ne konuşan TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Sedat Kuru, “Gıda sektöründe sağlıklı gıdanın üretilmesinde ve yeni teknolojiler kullanılarak katma değerli ürünler oluşturulmasında gıda mühendislerinin önemli bir rolü var. Biz de Gıda Mühendisleri Odası olarak bu çalışmaların daha verimli olabilmesi adına projeler geliştirmekteyiz. Yaptığımız projelerde tüketicinin sağlıklı gıdaya ulaşma hakkını korurken, ilgili kurumlara eksiklikler ve çözüm önerilerini sunmakta, sanayinin ihtiyaçlarına da çözüm bulmaya çalışmaktayız." dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52