Manisa'nın sultanlara layık "sultan çayı" soğuk kış günlerinin vazgeçilmezi. 11 bitkinin karışımından oluşuyor, şifa niyetine içiliyor. Köz ateşinde pişirilen sultan çayı Levent İşanlar'ın dedesinden aktarılan bir lezzet. İşletme Sahibi Levent İşanlar, 150 yıldır sultan çayının aynı özenle hazırlandığını dile getiriyor.
Trthaber
Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Food, Manisa, Sultan Çayı, Şifa, Bitki, Köz
Manisa’nın 150 yıllık şifa reçetesi
Manisa'nın sultanlara layık "sultan çayı" soğuk kış günlerinin vazgeçilmez içeceklerinden.

YORUM EKLE
1
Baklavanın duayeni vefat etti
2
Bu oyuna gelmeyin!
3
Migros satılıyor iddiası
4
İş dünyası 'Noter'i yük görüyor
5
Anadolu’nun hakiki çayı Obaçay
6
Sağlığınız için bunları muhakkak uygulayın!
7
Baklavayı sevdirmek için yıllarca çalıştık…
8
Amasya 'misket elma'ya patent alacak
9
GDO'lu ürünlere dikkat!
10
Erikli sosyal medyada
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:49

GÜNEŞ
08:21

ÖĞLE
13:10

İKİNDİ
15:29

AKŞAM
17:49

YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER