Undane Ekmek ve Unlu Mamulleri Sanayi Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Selim Açık, ekmek israfını önlemek ve israfın hangi boyutlara ulaştığına dikkat çekmek amacıyla kampanya başlattıklarını söyledi. İl genelinde her gün 35 bin adet ekmeğin israf edildiğini, bu israfı önlemek için '2 bayat ekmeği getir 1 taze ekmeği al' adı altında kampanya başlattıklarını hatırlattı. Selim Açık, fabrika binasının içerisindeki satış reyonunda 1-15 Nisan 2012 tarihleri arasında bayat ekmekle taze ekmeğin değişimini yapacaklarını ifade etti.
Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker
Bayat ekmeği getir tazesini götür
Ekmek israfının gündemde olduğu şu günlerde Kayseri’den örnek bir uygulama haberi geldi. Sorumluluk sahibi bir fırıncı, ekmek israfını önlemek için kampanya başlattı...

YORUM EKLE
1
Fast food depresyon riskini artırıyor
2
Kütahya Porselen bayileriyle buluştu
3
Simge ürünlerden Bursa’ya para akıyor
4
Zamanda yolculuğa hazır olun!
5
Türkiye'nin aşçıları Fethiye'de yarışacak
6
Danone’den fabrika aldı
7
Emsan’dan bahar kampanyası
8
Fındıktan 1,1 milyar dolar gelir sağlandı
9
Kara lahanaya Çinli rakip
10
Güllü’den komşu’da yatırım tüyoları
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:49

GÜNEŞ
08:21

ÖĞLE
13:10

İKİNDİ
15:29

AKŞAM
17:49

YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER