%100 doğal ve katkısız keçi sütünden elde edilen Baltalı ürünleri, İstanbul Kanyon Macro Atelier’de düzenlenen keyifli bir etkinlikte usta eller tarafından tadı damaklardan gitmeyen lezzetlere dönüştü.
Kanyon Macro Atelier’de, eğitmen şef Ayşe Azzaro öncülüğünde Baltalı ürünleri kullanılarak oluşturulan tarifler, basın mensupları ve bloggerlar eşliğinde hazırlandı ve enfes bir lezzet kervanına dönüştü.
Geniş bir katılım ile gerçekleşen etkinlik süresince, keçi sütünden elde edilen Ege’nin lezzeti Baltalı ürünleri ve bu ürünlerden ortaya çıkan doğal tadları deneyen katılımcılar, Baltalı lezzetleri ile buluşurken, aynı zamanda ürünleri deneyimleme fırsatını da buldular.
İzmir Seferihisar’da bulunan Baltalı çifliğinde, keçi sütünden birçok ürün elde ediliyor. Hellim peynirinden labneye, tereyağından Seferihisar’ın özel peyniri ‘Armola’ ya kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Baltalı ürünlerinin en önemli özelliği %100 doğal ve katkısız olmaları.
Birçok faydası olduğu yapılan klinik çalışmalarıyla da kanıtlanan keçi sütü, anne sütüne en yakın süt olarak kabul ediliyor. Anne sütünden 4 kat daha fazla kalsiyum içeren keçi sütünün, özellikle yeni doğan ve anne sütü alamayan çocukların sağlıklı gelişimleri açısından da oldukça önemli olduğu belirtiliyor.
Baltalı mutfağa girdi
Kanyon Macro Atelier’de, eğitmen şef Ayşe Azzaro öncülüğünde Baltalı ürünleri kullanılarak oluşturulan tarifler, basın mensupları ve bloggerlar eşliğinde hazırlandı.
YORUM EKLE
1
Keskinoğlu'ndan sektörüne destek
2
Bebek mamasında zehir çıktı!
3
Yine bir fast food skandalı!
4
Sebze ve meyveye kar zammı!
5
Okul Sütü için 6 firma teklif verdi
6
Hayvancılığın sorunları masaya yatırıldı
7
AB israfa karşı harekete geçti
8
Obezitede kuşkulu bakteri!
9
Rusya 130 ton narı geri gönderdi
10
Okul sütü ihalesi onaylandı!
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:23
GÜNEŞ
07:53
ÖĞLE
12:55
İKİNDİ
15:25
AKŞAM
17:48
YATSI
19:12