Yemek üretim tesislerine hijyen denetimi

Tüketicilerin hijyenik şartlarda üretilmiş gıdalar tüketmeleri amacıyla başlatılan denetimler devam ediyor.

Yemek üretim tesislerine hijyen denetimi

Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından, Gebzelilerin hijyenik şartlarda üretilmiş gıdalar tüketmeleri amacıyla başlatılan denetimler aralıksız devam ediyor.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatıyla denetimlerine hız veren zabıta müdürlüğü ekipleri ilçede faaliyet gösteren yemek üretim tesislerini ziyaret etti. 37 yemek üretim tesisini denetime tabi tutan ekipler; belge eksiklikleri bulunan 3 işyeri hakkında da yasal takip işlemi başlattı. Hijyen ve gıda üretim şartları bakımından olumsuz bir durumla karşılaşılmadığını açıklayan müdürlük yetkilileri; vatandaşların konuyla ilgili bir şikayet, talep ve önerilerini 0 262 641 78 08’den veya Alo Zabıta 153’den bildirmeleri çağrısında bulundu.
iha.com.tr

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2013, 11:10

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52