Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından, Gebzelilerin hijyenik şartlarda üretilmiş gıdalar tüketmeleri amacıyla başlatılan denetimler aralıksız devam ediyor.
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatıyla denetimlerine hız veren zabıta müdürlüğü ekipleri ilçede faaliyet gösteren yemek üretim tesislerini ziyaret etti. 37 yemek üretim tesisini denetime tabi tutan ekipler; belge eksiklikleri bulunan 3 işyeri hakkında da yasal takip işlemi başlattı. Hijyen ve gıda üretim şartları bakımından olumsuz bir durumla karşılaşılmadığını açıklayan müdürlük yetkilileri; vatandaşların konuyla ilgili bir şikayet, talep ve önerilerini 0 262 641 78 08’den veya Alo Zabıta 153’den bildirmeleri çağrısında bulundu.
iha.com.tr
Yemek üretim tesislerine hijyen denetimi
Tüketicilerin hijyenik şartlarda üretilmiş gıdalar tüketmeleri amacıyla başlatılan denetimler devam ediyor.
YORUM EKLE
1
Marka başvurusu iki katına çıkarılmalı
2
Süt cildinize de iyi gelir
3
Arı ve balın gizemli dünyası bu müzede
4
Ekmek zamı hakkında flaş açıklama
5
Karadenizli hamsiyi tuza yatırdı
6
Osmanlı şerbetleri yeniden hayat bulacak
7
Bu gidişle sofrada göremeyeceğiz!
8
Marmarabirlik dev pazara adım attı
9
Sebze üreticisi don nöbetinde
10
Türkiye tarımdaki birikimini Benin ile paylaşacak
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:22
GÜNEŞ
07:52
ÖĞLE
12:55
İKİNDİ
15:25
AKŞAM
17:48
YATSI
19:12