Gıdavitrini - Fındık üreticilerinin sektörle ilgili görüşlerini Bakan Eker’e aktardığı ziyaret sırasında, fındıkta alan bazlı destek ödemeleri, Çiftçi Kayıt Sistemi ile ilgili gelişmeler ve Ziraat Bankası faizsiz kredileri konuşuldu. Konularla ilgili heyete bilgi veren Bakan Eker, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti. Fındıkta geçen yıl hem ihracatta hem de fiyat bazında rekora imza attıklarını belirten Bakan Eker, her alanda olduğu gibi fındık konusunda da gelişmelerin yakından takip edildiğini dile getirdi. Bakanlık olarak sektör temsilcilerinin görüşlerine önem verdiklerinin altını çizen Bakan Eker, bu tür diyalogların geliştirilmesi gerektiğini vurguladı.
Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Şemsi Bayraktar, TZOB, Fındık, Mehmet Mehdi Eker, İhracat, Ziraat Bankası
Şemsi Bayraktar Bakan Eker’i ziyaret etti
Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı Şemsi Bayraktar ve beraberindeki fındık üreticilerinden oluşan heyet Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker’i ziyaret etti.

YORUM EKLE
1
Üzüm çekirdeğinin mucize tedavisi
2
Türklerden dünyaya mucize hediye!
3
Arı dostu kent Muğla!
4
Aytaç’a yeni genel müdür
5
Türkiye yardım eden statüsünde
6
Carrefour 2012’de büyümek istiyor
7
Bu mevsimde çilek olur mu?
8
Dr. Oetker’in yeni çeşitleri çok çarpıcı!
9
Yok artık eşek sütü!
10
Fırınistanbul’da başkan var!
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:49

GÜNEŞ
08:21

ÖĞLE
13:10

İKİNDİ
15:29

AKŞAM
17:49

YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER