Ortaklık programı devam ediyor

Fao-Türkiye Ortaklık Programı çerçevesinde II. Proje İzleme Toplantısı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nda gerçekleştirildi.

Ortaklık programı devam ediyor
Ülkemizle beraber Azerbaycan, Türkmenistan, Kırgızistan, Kazakistan, Özbekistan ve Tacikistan’ı kapsayan FAO Orta Asya Alt Bölge Ofisi (FAO-SEC) ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı arasında mevcut FAO-Türkiye İşbirliği Programı (FTPP) kapsamında kabul edilen projelerin takibi ve tarafların bilgilendirilmesi amacıyla, 3 aylık periyotlarda yapılması kararlaştırılan ve ilki, 6 Nisan 2011 tarihinde gerçekleştirilen Proje İzleme Toplantılarının ikincisi, Müsteşar Yardımcısı Erdal Celal Sumaytaoğlu ve FAO Alt Bölge Ofisi (SEC) Koordinatörü Mustapha Sınaceur eş başkanlıklarında Bakanlık bünyesinde gerçekleştirildi.



FAO-SEC ve Bakanlığın ilgili birimlerinden proje sorumlularının katılımıyla gerçekleşen toplantıda, FTPP’nin genel çerçevesi, bütçenin tematik alanlara ve projelere göre genel dağılımı ve programın başlangıcından bu yana kabul edilen projeler ve projelerin yürütülmesinde karşılaşılan problemlere ilişkin bir sunum yapıldı.



Katılımcıların sorularının cevaplandırılmasının ardından, III. Proje Toplantısı’nın 25 Kasım 2011 tarihinde yapılmasına karar verilerek toplantı sona erdi.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52