Kırmızı et üretimi, 2 çeyrekte bir önceki döneme göre yüzde 2,1 oranında artarken, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 16,3 oranında arttı ve 212 bin 885 ton olarak tahmin edildi.
Sığır Eti üretimi bir önceki döneme göre yüzde 3,8 oranında artarken, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 17,7 oranında arttı ve 187 bin 587 ton olarak tahmin edildi.
Koyun Eti üretimi bir önceki döneme göre yüzde 10,2 oranında artarken, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 9,2 oranında arttı ve 21 bin 959 ton olarak tahmin edildi.
Kırmızı et üretimi arttı
Kırmızı et üretimi, 2 çeyrekte bir önceki döneme göre yüzde 2,1 oranında artarken, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 16,3 oranında arttı.
YORUM EKLE
1
Fındıkta üretim-pazar dengesi bozuk mu?
2
Türkiye'nin ilk sefir yoğurt mayası üretildi
3
Üretici ayçiçeğinde üzüldü mısırda güldü
4
Ünlü Hacıbekir kavunu tescilleniyor
5
Ayrana 'milli' doping
6
Tavuk eti üretiminde azalma var
7
Avrupa restoranları açgözlülük cezası getiriyor
8
Belçikada 1,5 ton ağırlığında omlet hazırlanacak
9
Yazın dinç kalmak için yeşil sebze tüketmek şart
10
Baklagilin yerini buğday ve mısır alıyor
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:25
GÜNEŞ
07:55
ÖĞLE
12:56
İKİNDİ
15:24
AKŞAM
17:46
YATSI
19:11