Kendi yemediğinizi başkasına yedirmeyin!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, gerçek esnaf ve sanatkarın kendi yemediği bir gıdayı müşterisine yedirmediğini söyledi.

Kendi yemediğinizi başkasına yedirmeyin!
Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, gerçek esnaf ve sanatkarın kendi yemediği bir gıdayı müşterisine yedirmediğini, kendi giymediği elbise ve ayakkabıya müşterisine satmadığını söyledi.Antalya Konya altındaki Liman Pazarını gezerek esnaf ve sanatkarların sorunlarını dinleyip incelemelerde bulunan TESK Genel BaşkanıPalandöken, pazarlardaki güzelliklerin hiçbir süper ve gros marketlerinde bulunmadığını belirterek, "Halkımız en taze ve hijyen sebze ve meyveyi pazarlarımızda bulabilir. Pazarlarımızda bulunan en taze ve hijyen ürünün, gros ve süper marketlerde bulunması mümkün değil. Pazarlarımızda halkımız istediği en taze ürünü alma imkanına sahiptir" dedi.
"365 GÜN İNDİRİM YAPANLARA İNANMAYIN"
Halkımızın AVM'lerin içerisinde bulunan gros ve süper marketlerin içerisinde birçok ürünü taze ve hijyen alma imkanına sahip olmadığının altını çizen Palandöken, "Çünkü birçok sebze ve meyve bu tür yerlerde ambalaj içeresinde ve tazeliğini kaybetmiş olarak satılmaktadır. Pazarda satış yapan esnafımız kendi yemediği sebze ve meyveyi müşterisine satmaz. Gerçek esnaf müşterisinin ağız tadını, gerçek sanatkarda müşterisinin giydiği ayakkabıyı ve elbiseyi en iyi bilendir. Bir başka önemli konu ise esnaf ve sanatkar müşterisini aldatmaz. Esnaf işyerini besmele ile açar ve kanaatkardır. AVM'lerde bunu göremezsiniz. Sürekli 365 gün indirim yapıyorlar. Fakat indirime rağmen esnaftan daha pahalıya satışlar yapılıyor. Kaliteli ve ucuza sebze ve meyve yemek isteyen halkımız ülke genelinde pazarlarımızı tercih etmelidir" ifadesini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52