Özyeğin Üniversitesi (ÖzÜ) Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu’nun (UBYO) Danışma Kurulu’ndaki turizm ve gastronomi dünyasının önde gelen yöneticileri, ÖzÜ öğrencilerine mentorluk edecek.
Hülya Aslantaş, Talha Çamaş, Gerhard Struger, Tavit Köletavitoğlu, Dr. Oktay Varlıer, Mohamed Hammam, Enrique Acrich Ecker, Prof. Dr. Robert Bosselman gibi turizm ve gastronomi dünyasının liderlerinden oluşan Danışma Kurulu üyeleri, ÖzÜ Çekmeköy Kampüsü’nde bir araya geldikleri öğrencilerle deneyimlerini paylaştılar.
Danışma Kurulu, ardından da sektördeki önemli gelişmeleri ve yeni akademik yılda açılması planlanan Gastronomi ve Mutfak Sanatları Lisans Programını değerlendirmek üzere akademisyenlerle toplandı. Toplantıda, sektör liderlerinden oluşan Danışma Kurulu üyelerinin ÖzÜ öğrencilerine mentorluk etmesine karar verildi. İş dünyasının liderlerinden oluşan üyeler öğrencilere yapacakları mentorluk kapsamında birebir deneyimlerini aktaracaklar. Ayrıca hem öğretim üyeleri hem de öğrencilerle kendilerinin deneyimlediği örnek vaka çalışmalarını da paylaşacaklar.
Özyeğin Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu (UBYO) Danışma Kurulu, Otel Yöneticiliği Lisans Programı ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümleri ülkemizde alanında ilk ve tek olmalarının yanı sıra uluslararası boyutta da bir dizi ilki oluşturmuş bulunuyor.
Gastronominin liderleri mentorluk edecek
Özyeğin Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu’nun Danışma Kurulu’ndaki turizm ve gastronomi dünyasının önde gelen yöneticileri, ÖzÜ öğrencilerine mentorluk edecek.
YORUM EKLE
1
Fındıkta kum saati aşağıya doğru döndü
2
Avrupa GDO'ya kapıları açıyor mu?
3
Mucizevi besin fındık
4
Hazır meyve suyundaki tehlikeye dikkat!
5
Beyni çalıştıran besinler
6
Yediklerimiz ne kadar sağlıklı?
7
Arıların mucizeleri evlere taşınıyor
8
En ilginç buluşlar sanayiciyle buluşuyor
9
Çayın ömrünü uzatmak için çiftçiyi eğitiyor
10
Geleneksel dondurma üretimi giderek azalıyor
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:23
GÜNEŞ
07:53
ÖĞLE
12:55
İKİNDİ
15:25
AKŞAM
17:48
YATSI
19:12