Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) kırmızı et üretimi istatistiklerini açıkladı. Sığır eti üretimi artarken, koyun eti üretimi azaldı.
TÜİK verilerine göre, kurban bayramını kapsayan yılın 4'üncü çeyreğinde kırmızı et üretimi 368 bin 177 ton olarak tahmin edildi. Kırmızı et üretiminde, sığır eti 323 bin 184 tonla başı çekti.
Sığır eti üretimi, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 1,9 arttı. Koyun eti üretimi ise yüzde 10,9 oranında azaldı.
Et üretim istatistikleri açıklandı
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) kırmızı et üretimi istatistiklerini açıkladı. Sığır eti üretimi artarken, koyun eti üretimi azaldı.
YORUM EKLE
1
2 ton kaçak şarap yakalandı
2
Trakya çiftçisinin yüzü kanolayla gülecek
3
Askıda ekmek gönülleri fethediyor
4
Et ihtiyacı için ithalata gerek yok
5
Taksit bitti, kaos başladı!
6
Erken bahar arıları uyutmadı!
7
AOÇ İstanbul'da bayi arıyor
8
Iğdır Rusya'yı kayısıya doyurdu
9
Ziraat mühendislerine iş umudu
10
Bakan Yazıcı'dan sert açıklama
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:22
GÜNEŞ
07:52
ÖĞLE
12:55
İKİNDİ
15:25
AKŞAM
17:48
YATSI
19:12