Yeme içme sektörüne kalifiye eleman yetiştirmek amacıyla Bomonti’de 3 bin m² alana kurulan Doors Akademi’nin Ocak ayı programında, pek çok farklı ve eğlenceli workshop, mutfak amatörlerini bekliyor. Doors Akademi’nin alanında uzman eğitmenleri tarafından Arçelik sponsorluğunda verilecek derslerde, temel mutfak tekniklerinden Uzakdoğu mutfağına, tapas yapımından meyveli kış tatlılarına kadar farklı ilgi alanları için farklı seçenekler yer alıyor. Siz de yemek yapmaktan keyif alıyor ve değişik mutfakları tecrübe etmek istiyorsanız Doors Akademi’nin Ocak programını kaçırmayın.
Yeme içme sektörüne kalıcı ve yenilikçi projeler kazandıran ve çalışmalarının sonucunda değer yaratmayı ilke edinen İstanbul Doors Group’un sektöre değer katacak yeni projesi Doors Akademi, yılda bin 200 profesyonel öğrenci, 2 binin üzerinde amatör mutfak tutkunu ve 100’ün üzerinde kurumsal müşteriye eğitim verecek. İstanbul Doors Group’un sektördeki 20 yılı ve yetiştirdiği sayısız elemandan gelen tecrübesini aktardığı Doors Akademi, sektörünün ihtiyacı olan uzmanlığı, uluslararası standartlarda eğitim ve yeniliklerle sağlayan lider kuruluş olmayı amaçlıyor.
Yeme içme sektörüne kalifiye eleman yetiştirmek amacıyla, Arçelik’in ana sponsorluğuyla hayata geçirilen Doors Akademi; profesyoneller ve amatörler için verdiği eğitimlerle Türkiye’de yiyecek ve içecek sektörünün ihtiyacı olan uzmanlığı, uluslararası standartlarda eğitim ve yeniliklerle sağlayan lider kuruluş olmayı amaçlıyor. Öztiryakiler, Doluca ve İlly’nin katkılarıyla eğitim hayatına başlayan Doors Akademi’nin amatörler için hazırladığı Ocak programı, yemek yapmaya ilgi duyan herkesin aradığını bulabileceği farklı eğitimler sunuyor.
Doors Akademi’nin Ocak programı lezzet dolu
Doors Akademi’nin Ocak programında Uzakdoğu mutfağından tapas yapımına kadar farklı workshoplar meraklılarını bekliyor.
YORUM EKLE
1
Oda başkanlığı tek döneme inecek
2
Çikolatadan çıkan "kıl"a bin lira tazminat
3
"Bal" gibi Mini One sahibini buldu
4
Tefal'den mutfak yardımcısı
5
Emsan'dan mutluluk veren kahvaltı seti
6
Yumurta sektörünü zor günler mi bekliyor?
7
Tarlası bin tane kazancı bir tane!
8
Seracılar 'don' nöbetinde
9
Ankaralı en çok karpuz ve domatesi seviyor
10
Japonya helal gıdaya el attı!
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:24
GÜNEŞ
07:54
ÖĞLE
12:55
İKİNDİ
15:24
AKŞAM
17:47
YATSI
19:11