Son on yılda balık ihracatını üç kat arttıran Türkiye, Avrupa'nın çupra ve levrek ihtiyacının da dörtte birini karşılıyor. Alabalık üretiminde ise Avrupa'da birinci sırada...
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nca, 2003 yılında destekleme kapsamına alınan balık ihracatında rekor artışlar sağlandı.
Dünyada su ürünleri üretiminde en fazla büyüyen üçüncü ülke olan Türkiye, 2002 yılında 61 bin ton olan su ürünleri üretimini, 2011 yılında 185 bin tona yükseltti.
Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Alabalık, Levrek, Balık Çiftliği
Avrupa'nın balığı Türkiye'den gidiyor
Türkiye, son yıllarda gerçekleştirdiği akılcı yatırımlarla alabalık üretiminde Avrupa'da birinci sıraya yükseldi.

YORUM EKLE
1
Hububatta hedef 2 milyon ton
2
1972'nin setini tamamlamaya gelenler var
3
Atık yağa anında nakit ödeme
4
Mahkeme hamburger işkencesini durdurdu
5
Küresel devlerde bozuk gıda skandalı bitmiyor!
6
Kikkoman ile lezzetli yemekler
7
Konya Tarım Fuarı'na ilgi memnun etti
8
Çıtır kaplamalı piliç schnitzel
9
Meysu Outlet’te yemek şöleni
10
Şişecam'ın kârı yüzde 53 arttı
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:49

GÜNEŞ
08:21

ÖĞLE
13:10

İKİNDİ
15:29

AKŞAM
17:49

YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER