Gıda Fuarı'nda Şimşek Bisküvi’ye ziyaretçi akını

Gıda sektörünün önemli markalarından Şimşek Bisküvi, Gıda Worldfood İstanbul’da ziyaretçilerini ağırladı.

Gıda Fuarı'nda Şimşek Bisküvi’ye ziyaretçi akını

İSO'nun gerçekleştirdiği Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu araştırmasında gıda sektörünü temsil eden başarılı firmalar arasında yer alan Şimşek Bisküvi, Gıda Worldfood İstanbul’da ziyaretçilerini ağırladı.
İstanbul Fuar Merkezi / Cnr Expo’da gerçekleşen Gıda Worldfood İstanbul -Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’nda Genel Müdür Erol Şimşek ev sahipliğindeki Şimşek Bisküvi standı, yoğun ziyaretçi akını ile karşılaştı.
Çatısı altında 20’yi aşkın dernek barındıran Türkiye Gıda ve İçecek Sanayi Dernekleri Federasyonu (TGDF) tarafından desteklenen fuarda, gıda sektörünün lider firmaları bir araya gelerek sektörün güçlerini yansıtırken; Şimşek Bisküvi hem ürünleri hem de markalaşma yolculuğunu ifade eden standıyla dikkat çekti.
Bisküvide yıllık 27 bin ton, gofrette 6 bin ton, kek üretiminde 20 bin ton, krakerde 8 bin ton çikolatada ise 25 bin ton olmak üzere yıllık toplam 86 bin ton üretimiyle Şimşek, Bien, Roxy ve Tio gibi bilinen markalara sahip bir lezzet devi olarak, global ölçekte güçlü bir oyuncu olduğunu fuar ziyaretçileriyle paylaştı.

ISO 9000 ve ISO 22000 standartları ile kalitesini kanıtlayan Şimşek, ürettiği tüm ürünleri kimyasal ve mikrobiyolojik testlerden geçirerek tüketicilerine sunuyor. Sağlıklı ürünler ilkesiyle çalışan Şimşek’te hijyen, daima ilk sırada yer alıyor, üretim her aşamada gıda mühendislerinin denetiminde gerçekleşmektedir.

Her geçen gün ürün gamını daha da zenginleştiren ve son yıllarda hem yurt içinde hem ihracatta çok hızlı bir büyüme performansına imza atan Şimşek Bisküvi, fuarda özellikle TİO- Keçi Sütlü Bisküvi gibi inovatif ürünleri ile ilgi odağı oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52