Bugün sektörde köklü bir yapıya kavuşan Bozkan’ın ilk ticareti bir kaç teneke yağ ile ve al-sat usulüyle başlamış.
Dikkat, titizlik, kalite ve güven esaslarına riayet ederek yaptığı ticari yatırımlar bir kaç yıl içerisinde meyvesini verir. İstanbul, Bursa, İzmir, Gaziantep ve Ankara başta olmak üzere Türkiye’nin bir çok kentinde ürünleri memnuniyetle tüketilmeye başlanır.
Bozkan Süt Ürünleri 1999 yılında üretim tesislerini TSE ve Türk Gıda Kodeksi üretim standartlarına göre son teknolojik sistemle yenilemiş. Bunu takiben Bozkan Sade Yağları olarak marka çalışmasını tamamlamış. 2011 yılının ilk aylarında şirketleşmesini tamamlayarak profesyonel bir yapıyla tüm Türkiye’ye hizmet vermeye odaklanır.
Şirket, kuruluş ve faaliyet amaçlarını şu şekilde tarif ediyor:
"İlk günden bugüne değin değişmeyen en önemli şiarımız; dürüstlük ve işimize saygı oldu.
Her bir alıcının beklentisine farklı çözümler üretme hassasiyetinde olmamız, istikrarlı ürün tedariği ve kalite standartlarını tesis etmemiz, sürdürülebilir ürün işleme teknolojisine sahip olmamız en önemli unsurlar olarak sıralanabilir. Ancak, ‘güven’ sözcüğü tüm anlatılanların en üst noktasında yer almaktadır.
Kendi tüketebileceğimiz ürünü sektörümüzün hizmetine sunmaktayız. Zira, bizler de birer tüketiciyiz. Hem kendi sağlığımız hem de toplum sağlığı açısından en iyi hammaddeyi en iyi şartlarda üreterek en iyi ürünü sektörün hizmetine sunuyoruz.
Özetle, tüketici memnuniyeti ve güvenli gıda hassasiyetiyle devam eden üretim sürecimiz, baklava ve pastacılık sektörünün vazgeçilmez marka tercihiyle taçlandı."