Tavukçulukta hedef sıfır salmonella ve biogüvenlik

Tavukçular ile yumurta üreticilerine yönelik olarak düzenlenen eğitim seminerinin üçüncüsü İstanbul'da gerçekleştirildi.

Tavukçulukta hedef sıfır salmonella ve biogüvenlik
GIDAVİTRİNİ - SGS Türkiye'nin Sektöre katkı eğitim seminerlerinin üçüncüsü; tavukçular ile yumurta üreticilerine yönelik olarak İstanbul'da SGS Türkiye Genel Merkez tesislerinde gerçekleştirildi.

Türkiye ekonomisi için önemi her geçen yıl daha da artan gıda sektörü, büyük bir ivme ile büyümeye devam ediyor. Türkiye’nin gıda ihracatını önderlik eden sektörler içinde önemli bir paya sahip olan "Beyaz Et Sektörü" son 2 yılı, ortalama %16 civarında bir büyüme ile tamamladı.

SGS Gıda Endüstrisi ve Eğitim Danışmanı Veteriner Doktor Can Demir, seminer hakkında şu bilgileri verdi:
"Çiftliklerden başlayıp, kanatlı hastalıklarından korumak, işleyiciler ve nihai ürün süreci boyunca üretilen ürünlerin sağlıklı ve hijyenik koşullarda üretimi ve tüketiciye ulaştırılması konusunda ortak bilincin geliştirilmesi hususunda bizler de üzerimize düşen görevi yerine getirmek arzusundayız.

Gelişimi desteklemek amacıyla global tecrübemizle gıda sektörüne yönelik seminerler planlayarak, sektöre değer katacak bir organizasyonun sorumluluğunu üstlenmeyi arzu ediyoruz. Böylesine büyük ve gelişmiş bir sektörü gerek iç pazarda, gerekse uluslarası pazarlarda zorlayan faktörler üzerine yoğunlaşarak çözümün bir parçası olmayı hedefliyoruz.
Gıda sektörüne ve ayrıca ülkemizin hizmet anlayışına katkı sağlamayı hedeflediğimiz organizasyonu gerçekleştirdiğimiz için huzurluyuz."

Seminere büyük ilgi gösterildiğini ve tüm katılımcılara teşekkür ettiklerini hatırlatan Demir, katılımcılara seminer sonunda sertifika verildiğini sözlerine ekledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52