Samsun Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde düzenlenen yarışmaya zeytinyağlı yemekler dalında 10 yarışmacı, tatlılarda ise 7 yarışmacı çeşitli lezzetlerle katıldı. Atakum Kaymakamı Salim Demir, Belediye Başkanı Metin Burma ve bazı kurum müdürlerinin katıldığı yemek yarışmasında jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda zeytinyağlılarda fırın fasulyesi yemeği ile Eylem Güngör isimli yarışmacı birinci, pastırmalı dere pancarı yemeği ile Fatma Çelik isimli yarışmacı ikinci, kırcan yoğurtlusu yemeği ile Ziynet Tosun isimli yarışmacı üçüncü oldu. Tatlılarda ise kocakarı gerdanı tatlısı ile Ayşe Ergin birinci, Laz böreği ile Tülay Karaman ikinci, Şam tatlısı ile Semra Tevekçi üçüncü oldu. Yarışmanın sonunda birincilere yarım altın, ikincilere çeyrek altın, üçüncülere ise erzak hediye edildi.
haber7
Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker
Samsun'da zeytinyağlı yemekler yarıştı
Samsun’da Turizm Haftası etkinlikleri içerisinde düzenlenen yarışmada zeytinyağlı yemekler ve tatlılar yarıştı.

YORUM EKLE
1
Paşabahçe Trump Towers’da mağaza açtı
2
Ayran standardını Türkiye belirleyecek
3
Çizmeci bisküvide çeşitliliği artıracak
4
Denizsiz Sivas'ta “havyar” üretilecek!
5
Her ay 100 ton ürün işliyor
6
Kuruyemişte ithalat patlaması oldu!
7
'Kimliksiz' meyve sebzeye yasak geliyor
8
Ceo’dan reklam kokan itiraf!
9
Okullarda süt dağıtımı 2 Mayıs'ta başlayacak
10
Ta-ze’den lezzetli bir 23 Nisan kutlaması
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:49

GÜNEŞ
08:21

ÖĞLE
13:10

İKİNDİ
15:29

AKŞAM
17:49

YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER