Lokma Şenliğ'nde tonlarca lokma dağıtıldı

Berna Laçin "Fairy Lokma Şenliği"nde dev tavada pişen 3,5 ton lokmayı halka dağıttı.

Lokma Şenliğ'nde tonlarca lokma dağıtıldı

Ramazan ayı boyunca Türkiye’yi dolaşan "Fairy Lokma Şenliği", toplam 8 şehirde 175 bin kişiye yaklaşık 3,5 ton lokma dağıttı. Son durak olarak İstanbul’da düzenlenen etkinlikte markanın reklam yüzü ünlü oyuncu Berna Laçin lokma dağıtırken keyifli anlar yaşandı.

Ramazan boyunca Türkiye’yi dolaşan "Fairy Lokma Şenliği" 8 şehirde 175 bin kişiye 3,5 ton lokma dağıttı. Turun son durağı olarak 16 Ağustos Perşembe günü İstinye Eski Tersane Alanı’nda gerçekleştirilen etkinliğe halk yoğun ilgi gösterdi. Fairy Lokma Şenliği boyunca dağıtılan 3,5 ton lokmanın piştiği 2,2 metre çapındaki dev tavanın yağı Fairy ile yıkandı. Markanın reklam yüzü Berna Laçin’in katılımcılarla gerçekleştirdiği iftar sohbetiyle keyifli saatler yaşandı. Lokma ustasının dakikada 60 adet pişirdiği lokmanın yapılışını aileleri ve çocuklarıyla birlikte izleyen katılımcılar, Berna Laçin’in düzenlediği yarışmalarda yüzlerce hediye kazanma şansını yakaladılar.

"Lezzetli sofralar kurmak benim için çok önemli"
Sevdikleri için güzel iftar sofraları hazırlamaktan büyük keyif aldığını belirten Berna Laçin, "Aile sofralarında keyifli yemekler pişirmenin yanı sıra tatlı yapmaya da bayılıyorum. Bir İzmirli olarak en sevdiğim tatlıların başında gelen lokma, yağı da en zor çıkan tatlılardan biri.  Geçtiğimiz yıllarda Fairy Kurufasulye, Hamsi Tava ve Kavurma Şenliklerinde Fairy’nin en inatçı yağları temizlediğine katılımcılarla birlikte tanıklık etmiştik. Bugün ise "Fairy Lokma Şenliği" için biraraya geldik ve Fairy’nin 3,5 ton lokmanın piştiği tavadaki donmuş yağları nasıl dize getirdiğine şahit olduk. İftar sofralarını en zorlu bulaşıklarını Fairy en büyük destekçim oluyor." dedi.
Dünya

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52