Gaziantepin yöresel lezzetlerinin tanıtımına yönelik yapılan organizasyon Lahmacun Yeme Yarışması ile devam etti.
Yarışmacılar önce limonları sıktı pul biberleri döktü. İşaretle birlikte bir buçuk metrelik lahmacunlar yenmeye başlandı. Bazı yarışmacılar dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti. Bazıları da Lahmacun yemenin tadını çıkardı. Yarışmacılardan zorlananlar da oldu.
Yarışmayı 4 dakika 13 saniyelik derecesiyle birinci olan kebap ustası Fehmi Öztürk Lahmacunu çok seviyorum. Sevdiğim için de birinci oldum. Geçen yılda baklavada birinci olmuştum."
26 yarışmacının katıldığı organizasyonda, ilk üçe gren yarışmacılara tam, yarım ve çeyrek altın verilecek. Yarışmada dereceye giren diğer yarışmacılara ise bir metre 20 santim uzunluğunda lahmacun hediye edildi.
Lahmacun yemenin tadını çıkardılar
Gaziantepin yöresel lezzetlerinin tanıtımına yönelik yapılan organizasyon Lahmacun Yeme Yarışması ile devam etti.
YORUM EKLE
1
Türkiye en potansiyel tarım ülkesi
2
Pahalı etin nedeni 10 aile!
3
Bayram öncesi ağzımızın tadını kaçıran haber
4
En fazla inek sütü bu ilde üretiliyor
5
Rekabet Kurulu'ndan 45 fırına soruşturma
6
THY Thai Food Festival'e sponsor oldu
7
Bu uysal arıları çoğaltın çağrısı!
8
Lezzetli etlerin sırları
9
Çocukların yemeğine tuz atmayın
10
İngiliz mutfağı "Hellim"i yeniden keşfetti
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:22
GÜNEŞ
07:52
ÖĞLE
12:55
İKİNDİ
15:25
AKŞAM
17:48
YATSI
19:12