Gıda dünyası İstanbul'da buluşuyor

23. Uluslararası Gıda Mikrobiyolojisi, Güvenliği ve Hijyeni Kongresi 3-7 Eylül 2012 tarihlerinde İstanbul gerçekleştirilecek.

Gıda dünyası İstanbul'da buluşuyor

23. Uluslararası Gıda Mikrobiyolojisi, Güvenliği ve Hijyeni Kongresi (ICFMH FoodMicro2012) 3-7 Eylül 2012 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Grand Cevahir Otel'de yapılacak kongrede, gıda dünyasının önemli akademisyenleri konuşmacı olacak. Organizasyon çalışmaları ZED Etkinlik Yönetimi ve Danışmanlığı tarafından gerçekleştirilecek etkinlik, İstanbul Teknik Üniversitesi'nden Prof. Dr. Dilek Heperkan tarafından Türkiye'ye kazandırıldı.

Yüzlerce akademisyen ve özel sektör profesyonelinin katılacağı uluslararası etkinliğin ana başlıkları, global gıda güvenliği, gıda biyoteknolojisi, gıda sanayinde uygulamalar ve gıda fermantasyonu olarak belirlendi.

Konu bildirimi noktasında kendi rekorunu kırdığı belirtilen kongre, Uluslararası Gıda Koruma Birliği, Türk Standartları Enstitüsü, Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği, Türkiye Halk Sağlığı Derneği, Gıda Teknolojisi Derneği, Türkiye Veterinerler Birliği, Ziraat Mühendisleri Odası, Gıda Mühendisleri Odası, Veteriner Halk Sağlığı Derneği, Meyve Suyu Endüstrisi Derneği, Zeytindostu Derneği, Dünya Tavukçuluk Bilimi Derneği Türkiye Şubesi ve Teppanyaki Alaturka tarafından destekleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52