Gıdavitrini - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (İSMEK), eğitim verdiği pastacılık, aşçılık vb. gibi gıda üretimi ile alakalı konularda eğitim alacak öğrencilerine güncel bilgileri aktarmak için Gıda Mühendisleri Odası Marmara Bölge Şubesi ile yaptığı görüşmeler olumlu sonuçlandı. Bundan böyle İSMEK eğitmenlerine hijyen eğitimi verilmesi konusunda mutabakat sağlandığı bildirildi.
İLK EĞİTİM GERÇEKLEŞTİ
Yapılan protokol neticesinde ilk eğitim, 19 Eylül 2012 tarihinde Gıda Mühendisleri Odası Marmara Bölge Şubesi'nin Mecidiyeköy'de bulunan hizmet binasında gerçekleşti. İSMEK bünyesinde bulunan aşçılık pastacılık gibi konularda eğitim veren eğitmenlere GIDAMO Marmara Bölge Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Gıda Mühendisi Şakir Bayrakdar tarafından Gıda Güvenliği ve Üretim Hijyeni konularında bilgilendirme eğitimi verildi.
Eğitim sonunda İSMEK bünyesinde bulunan eğitmenlere Gıda Mühendisleri Odası Marmara Bölge Şube Başkanı Sedat Kuru tarafından 'katılım sertifikası' verildi.
Eğitimde GIDAMO İSMEK dayanışması
İSMEK'in pastacılık, aşçılık gibi gıda üretimi ile ilgili eğitimlerinde görev alan eğitmenlerin gıda üretimi ve hijyen bilinci eğitimlerini GIDAMO üstlendi.
YORUM EKLE
1
Fiskobirlik 500 ton fındık aldı
2
Yabancı yatırımcıya Bakan'dan destek sözü
3
Sıcak ekmek tümöre neden oluyor!
4
Perakende cirosunda artış var
5
Çocuk hastalıklarına karşı süt kalkanı
6
İstanbul 'simit'e doyacak
7
ABD'ye su ürünleri ihracatı arttı
8
İhracatın artması teşviğe bağlı
9
Perakendede kim daha başarılı?
10
Fındıkçıya 'Rekabet' incelemesi
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
06:26
GÜNEŞ
07:56
ÖĞLE
12:56
İKİNDİ
15:24
AKŞAM
17:46
YATSI
19:10